Spirulinatabletit
Spirulinatabletit

Spirulinatabletit

14,90 €
Sisältää alv. 14.00 %

Spirulinatabletit

Toimitusaika 1 - 14 työpäivää

Spirulina ”Vuoden 2015 palkittu rohdoskasvi!” Ravinnerikkaimpia ruoka-aineita maailmassa! Luonnon oma monivitamiini ja proteiinipommi Puhdistamon laatua - huippulaadukas Spirulina Havaijilta!

Spirulina on täyttä ravintoa! Spirulina on mikroskooppinen makean veden levä, joka on kuivattuna tumman sinivihreää jauhetta. Spirulinan painosta yli 60% on täysipainoista hyvin imeytyvää proteiinia, joka sisältää kaikki ihmisen tarvitsemat aminohapot. Lisäksi spirulina sisältää runsaasti hivenaineita – kuten rautaa, seleeniä ja jodia, sekä vitamiineja ja niiden esiasteita. Spirulinan ravintoarvoista kertoo melko paljon se, että NASA ja Euroopan Avaruusjärjestö ehdottivat 1990-luvun alussa spirulinaa yhdeksi pääasialliseksi ravinnonlähteeksi pitkille avaruusmatkoille.

Maailman parhaana pidetty Spirulina tulee Havaijilta, joten luonnollisesti sieltä on myös Puhdistamon Spirulina. Havaijilainen toimittajamme on tunnettu vuosikymmenien tutkimus- ja kehitystyöstä ja läpinäkyvästä toiminnasta. He viljelevät ainutlaatuista Spirulinan lajiketta, jota viljellään ainoastaan Havaijilla heidän pitkän linjan osaamisen ja täydellisten olosuhteiden vuoksi, lopputuloksena ylivoimaisen laadukas ja puhdas Spirulina.

Valikoimastamme löytyy Spirulinaa sekä tabletteina että jauheena.

Kuinka käytän? Spirulina on ruoka-aine, joten sitä voi käyttää niin paljon kuin haluaa. Tuote on tablettimuodossa pelkästään sen käytännöllisyyden takia. Suositeltu vuorokausiannos on 2 - 10 tablettia, mutta voit säätää oman annostuksesi sellaiseksi kuin haluat. Purkki sisältää noin 185 tablettia.

Alkuperämaa / Ursprungsland: Havaiji / Hawaii

Ainesosat / Ingredienser: Spirulina / Spirulina

Purkki sisältää: Purkki sisältää noin 185 tablettia.

Ravintoarvo / Näringsvärde 100 g Energia / Energi: 383 kcal 1614 kJ Rasva / Fett: 7,3 g - josta tyydyttynyttä / varav mättat: 2,1 g Hiilihydraatit / Kolhydrat: 11,2 g - josta sokereita / varav sockerarter: 0 g Proteiini / Protein: 64,4 g Suola / Salt: 0,65 g Rauta / Järn: 217 mg Magnesium / Magnesium: 500 mg Jodi / Jod: 500 µg Kalium / Kalium: 2000 mg Seleeni / Selen: 30 µg
GLA / GLA : 762 mg K-vitamiini / K-vitamin: 2000 µg Beetakaroteeni / Betakaroten: 375 mg

Säilytys / Förvaring: Säilytys kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras torrt och skyddad mot ljus

Arvostelut 0 arvostelua